Pho Logo

Els nostres plats
 
menú
consultar PDF
 
01 CHẢ GIÒ
 
Havia degustat moltes receptes de farcellets de primavera però aquesta recepta del meu tiet i tieta Hoan de Brisbane/Australia supera amb expectives tot allò que he probat fins al moment. Tanmateix, no és estrany que la seva idea de vendre els seus deliciosos farcellets de primavera als restaurants i bars de la zona fos d´un gran èxit. Els hi estic molt agraïda que m´hagin traspassat la seva recepta, donant-me l´oportunitat d´oferir aquesta especialitat al Phở Bar.
 
Phở Bar serveix els farcellets de primavera cruixents amb enciam, menta i salsa de peix. El farcellet s'enrotlla amb menta en un full d'enciam i es mulla en la salsa de peix. Aquest plat es menja tradicionalment amb les mans.
 
20 PHỞ BÒ
 
Un cop independitzats, els fills gairabé no preparàvem plats vietnamites. En canvi a casa del meu pare o de la meva germana gran Hanh sempre hi havia menjar vietnamita. Quan anàvem a la seva casa, sempre ens preguntaven pel nostre plat preferit. De fet, no recordo cap ocasió en que no escollirem Phở Bò, era i segeix sent el nostre plat preferit.
 
Phở és un dels millors plats que conec. És una sopa saborosa, lleugera, però a la vegada molt completa. A més, amb herbes fresques i verdures es converteix en un plat molt saludable.
 
El millor de Phở i també d´altres sopes vietnamites, és que cadascú la pot crear al seu gust, més suau o més picant, més o menys salada, amb o sense suc de llima, amb més herbes fresques i/o menys soja germinada. Las variacions són infinites.
 
61 KEM TRÁI BƠ
 
Recordo molt bé la meva sorpresa quan, encara adolescent, vaig veure per primer cap a la meva amiga alemanya menjar alvocat amb sel i pebre. La seva reacció va ser la mateixa quan li vaig dir que a casa menjàvem aquesta fruita amb sucre. Allò va ser un autèntic xoc de cultures gastronòmic!
 
Amb el nostre deliciós galet d´alvocat ens agrada conèixer el costat "dolç" de la fruita i oferir als amants dels galets un nou gust d´allò més excepcional.
 
per Hai Nguyen