Pho Logo

Treball
 
T´agrada el contacte directe amb els clients, t´apassiona la restauració i gaudeixes del treball en equip? Si és aixi, segur que estàs interessat en alguna de les segünts ofertes de treball a jornada parcial o completa.
 
CAMBRERS
El que més ens importa és oferir als nostres clients el millor servei. Si tens el que és necessari per ser el perfecte amfitrió, inclòs quan l´estrès augmenta i si ets capaç de realitzar varies tasques a la vegada, llavors ets el nostre candidat.
Aquesta posició requereix com a mínim dos anys d´experiència laboral en el sector de la restauració, així com el certificat de manipulador d´aliments, un nivell alt de castellà i un bon domini del català i anglès, valorant-se també altres idiomes.
 
PERSONAL DE CUINA
Aquesta posició és perfecta per a tu si cuinar és la teva passió, si a més vols ampliar els teus coneixements i experiències com a cuiner tanmateix descubrint els secrets de la cuina vietnamita.
Hauràs de tenir com a mínim un any d´experiència laboral en una posició similar, ser un jugador d´equip i capaç de desenvolupar el teu treball, especialment sota pressió. El certificat de manipulador d´aliments i un bon nivell de castellà i anglès són imprescindibles.
 
Si hem despertat el teu interès i vols unir-te al nostre equip jove i professional, fes-nos arribar el teu CV amb NIE/NIF i la teva disponibilitat (jornada parcial o completa) a empleo@myphobar.com. Nomès podem considerar candidats amb permís de treball en vigor.